Mediation

Ons werk draait om u. En wij werken graag samen met u aan de oplossing van uw geschil. Of dat nu gaat via onderhandelingen, een gang naar de rechter of via goed overleg.

Wij zijn advocaten met een open blik. Een oplossing buiten de rechter om vinden wij beter dan een gang naar de rechter met onzekere uitkomst. Wij raden dan ook in veel gevallen mediation aan. In een serie vertrouwelijke gesprekken onder begeleiding van een neutrale derde, de mediator, werken partijen samen aan een oplossing. 

Denk bijvoorbeeld aan mediation bij arbeidsgeschillen, ruzie tussen professionele partners of aandeelhouders, maar ook bij echtscheiding en familiegeschillen. Mediation is inmiddels een uitstekende manier gebleken om dergelijke geschillen definitief op te lossen. Door de centrale ligging in Dordrecht is ons kantoor ook een uitstekende plek om partijen uit heel het land te ontvangen op neutraal grondgebied.

Ons contactpersoon voor Ondernemer & mediation is Mfn gecertificeerde mediator Paul van Lange. Bel of e-mail hem gerust voor meer informatie of een kennismakingsgesprek over mediation.

Wilt u weten wanneer mediation een geschikte vorm voor het oplossen van uw probleem is, kijkt u dan even naar dit artikel: Mediation, niet alleen bij echtscheidingen.

Neem contact op