Familierecht

De sectie familierecht bestaat bij Bowmer & Nuiten uit meerdere ervaren echtscheidingsadvocaten. Wij leggen de nadruk op een zakelijke aanpak van de echtscheiding waarbij de belangen van alle betrokkenen in groter verband worden gelegd. Dus ook de belangen van een ondernemer bij het financieel verantwoord kunnen voortzetten van de onderneming en de belangen van eventueel bij de echtscheiding betrokken kinderen. Lees in de onderstaande artikelen meer over deze onderwerpen en onze aanpak.

Bowmer & Nuiten biedt niet alleen eenzijdige bijstand als advocaat bij echtscheidingen en familierechtkwesties, maar biedt ook de mogelijkheid om via mediation tot een oplossing te komen, zodat het niet zover hoeft te komen. Paul van Lange is naast advocaat een door het Mediatorsfederatie Nederland (voorheen NMI) geaccrediteerd mediator en heeft ruime ervaring met geschillenbeslechting via mediation. Via mediation kunt u samen snel en effectief de echtscheiding regelen.

U kunt bij ons ook scheiden voor een vaste prijs, of u nu voor mediation kiest of een gezamenlijke echtscheiding bij één advocaat. Lees hier meer over scheiden voor een vaste prijs

Artikelen

Echtscheiding

Alimentatie

Gezag en omgang

Vaderschap/ Moederschap

Voornaamswijziging

Erfrecht

Of u nu in Dordrecht, dan wel Rotterdam en omgeving woont of verder weg, wij behandelen familiezaken uit heel Nederland. Ook voor internationale echtscheidingen hebben kunt u bij ons terecht. Wij specialiseren in het helpen van Engels en Duits sprekende partijen/ ex-pats bij hun echtscheiding in Nederland.

Onze contactpersonen voor familierecht zijn Sabine Imdahl en Maria Bowmer. Neemt u gerust contact met hen op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Neem contact op