mr. T.V. (Tim) Haster

Tim Haster is beëdigd als advocaat in 2009. Na afronding van zijn studie Nederlands recht in Amsterdam in 2007, met als afstudeeronderwerp werkgeversaansprakelijkheid, is hij begonnen bij Allen & Overy als paralegal. Inmiddels heeft hij zich met veel genoegen in Dordrecht gevestigd als advocaat.

Tim is gespecialiseerd  in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, beslag- en executierecht en herstructureringen. Zijn dagelijkse praktijk bestaat uit vlot schakelen met cliënten over kansen,  mogelijkheden en onmogelijkheden. Voor ondernemers kan een goed en kort advies vooraf het verschil maken tussen een afgewogen ondernemersrisico of een gok.

Soms is het noodzakelijk om te procederen. De aanpak van Tim is daarbij doortastend, snel en direct, met oog voor de zakelijke en persoonlijke belangen van betrokkenen.

Tim is daarnaast contactpersoon voor onze jonge ondernemersdesk, waar hij startende ondernemers uit de regio adviseert . Voor startende ondernemers kan een goed advies vooraf net het verschil maken tussen het wel en niet slagen van de onderneming.
Tim bezoekt geregeld bijeenkomsten van de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) en is lid van de Rotary. 

Buiten kantooruren is Tim het liefst sportief. Alleen, met zijn gezin of met vrienden.

LinkedIn-profiel van Tim Haster weergevenProfiel van Tim Haster weergeven