mr. M.L. (Maarten) Veldhuijzen

Maarten Veldhuijzen (1950) is oprichter en oorspronkelijke naamgever van ons kantoor. Maarten is advocaat sinds 1975 en heeft zich gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Hij adviseert en procedeert met name over het contracten- en rechtspersonenrecht. Daarnaast heeft Maarten een grote kennis van het kerkelijk recht.

Maarten, geboren en getogen Dordtenaar, heeft zowel lokale als internationale cliënten. Zijn internationale cliënten kan Maarten juist ook goed van dienst zijn vanwege zijn betrokkenheid bij IGAL, een wereldwijde organisatie van advocaten en accountants, waarvan Maarten oud-president is. Maarten kan u zowel in het Engels als in het Duits van dienst zijn.

Naast zijn praktijk is Maarten sterk maatschappelijk betrokken. Zo is hij jarenlang actief geweest binnen Scouting Nederland en was hij voorzitter van ondernemerssociëteit DIAC De Sleutel en de Koninklijke Dordtse Roei- en Zeilvereeniging. Op het moment is hij nog lid van de Raad van Advies van SSR-NU en stichting Studium Generale Johan de Witt Gymnasium.

Maarten is tevens oud-voorzitter van de in 2013 opgerichte Vereniging De Dordtse Advocaten waar (oud-) advocaten uit het voormalig arrondissement Dordrecht elkaar regelmatig treffen voor lezingen en goed gezelschap.

Zakelijk gezien kunt u Maarten tegenkomen bij de Dordrechtse Ondernemersvereniging (DOV) en de Werkgevers Drechtsteden. Maarten is een fervent zeiler en klust in zijn vrije tijd graag aan zijn boot.

Show LinkeIn profile of Maarten Veldhuijzen Profiel van Maarten Veldhuijzen weergeven