Welkom!

DordrechtBowmer & Nuiten Advocaten is gevestigd in Dordrecht en Rotterdam en richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke markt. Wij zijn specialist op het gebied van ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Onze advocaten hebben daarnaast voor u expertise in ontslagzaken,  bouw- en huurzaken, bedrijfsoverdracht en het opstellen en doorlichten van contracten.

Ons Rotterdams kantoor richt zich ook op familierecht voor ondernemers en expats. 

Wenst u na het rondkijken op onze website meer informatie over een bepaald onderwerp, dan horen wij graag van u.

Neem contact op

Nieuws

Maatregelen in verband met het coronavirus
16-03-2020

Door de getroffen overheidsmaatregelen en de aanbevelingen van het RIVM vanwege het coronavirus hebben wij besloten om tot en met 28 april geen fysiek cli├źntencontact te hebben. Alle afspraken zullen worden verzet.... Lees meer

Gratis inloopspreekuur

Het inloopspreekuur is tot en met 28 april geannuleerd. U kunt wel telefonisch contact opnemen met uw juridische vragen.

Iedere dinsdag tussen 17:00 en 18:00 uur bent u op ons kantoor in Dordrecht welkom op het inloopspreekuur voor ondernemers van Bowmer & Nuiten. Zonder afspraak - of, als u dat beter bevalt, mét – kunt u bij ons binnenlopen om ons uw vragen voor te leggen. Kosteloos tijdens het spreekuur! Lees meer over het inloopspreekuur.