Welkom!

DordrechtBowmer & Nuiten Advocaten is gevestigd in Dordrecht en Rotterdam en richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke markt. Wij zijn specialist op het gebied van ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Onze advocaten hebben daarnaast voor u expertise in ontslagzaken,  bouw- en huurzaken, bedrijfsoverdracht en het opstellen en doorlichten van contracten.

Ons Rotterdams kantoor richt zich ook op familierecht voor ondernemers en expats. 

Wenst u na het rondkijken op onze website meer informatie over een bepaald onderwerp, dan horen wij graag van u.

Neem contact op

Wij zoeken collega's!

Zoekt u een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur? Kijk hier voor onze vacatures.

Nieuws

Kantoor Dordrecht gaat verhuizen
07-05-2020

Op 15 mei 2020 gaat het kantoor Dordrecht van Bowmer & Nuiten Advocaten verhuizen naar Het Nieuwe Kantoor (HNK). Het nieuwe adres wordt: Burgemeester de Raadtsingel 93C (3311 JG) Dordrecht. ... Lees meer

Gratis inloopspreekuur

Het inloopspreekuur is tot en met 28 april geannuleerd. U kunt wel telefonisch contact opnemen met uw juridische vragen.

Iedere dinsdag tussen 17:00 en 18:00 uur bent u op ons kantoor in Dordrecht welkom op het inloopspreekuur voor ondernemers van Bowmer & Nuiten. Zonder afspraak - of, als u dat beter bevalt, mét – kunt u bij ons binnenlopen om ons uw vragen voor te leggen. Kosteloos tijdens het spreekuur! Lees meer over het inloopspreekuur.